VILLKOR

I. Inledande bestämmelser

Dessa villkor gäller vid köp av varor från Jersey53 Sverige AB, Marklundavägen 20 A, 283 42 Osby. Organisationsnummer: 556927-3427

II. Order och förbindelse av köp

Vid beställning av varor, som finns på vår hemsida www.jersey53.se och som kunden kan beställa utifrån sina egna idéer och tankar görs via vårt speciella orderformulär. Kunden kan kontakta oss genom mail eller telefon för att ta upp en första kontakt (Icke bindande) . Men vid orderläggning ska alltid all info fyllas i genom vårt orderformulär. När ordern är skickad till fabrik blir den automatisk bindande.

Kunden ska med hjälp av orderformuläret beskriva vad för modell och material som önskas på produkten. När vi fått till oss all nödvändig information så skapar vi en grafisk design över produkten. Detta kommer sedan att skickas tillbaka till kunden för godkännande. Om kunden vill ändra på någonting så utför vi detta tills att kunden är helt nöjd med den grafiska designen. Innan ordern kan skickas iväg till produktionen behöver kunden fylla i resterande information i orderformuläret som namn, nummer, storlek etc.

Jersey53 Sverige AB förbehåller sig rätten att placera sin logotyp synligt på produkterna. Vilken plats bestäms efter överenskommelse med kunden.

Jersey53 Sverige AB ansvarar inte för logotyperna som kunden skickar för tryck. Kunden ansvarar så att dem har rättigheter att trycka loggorna.

Den sista grafiska designen som kunden har godkänt är den som kommer att användas vid produktionen. När allt är godkänt och orderformuläret ifyllt så anses ordern som bindande. När ordern är ivägskickad till fabrik så är det inte längre möjligt att göra ändringar, varken på designen eller i orderformuläret.

III. Leverans av varor
HÄMTAS PERSONLIGEN HOS JERSEY53 SVERIGE AB
TRANSPORT OCH LOGISTIKFÖRETAG - VI ANVÄNDER OSS AV TNT ELLER DHL.
HÄMTAS PERSONLIGEN HOS JERSEY53 SVERIGE AB
TRANSPORT OCH LOGISTIKFÖRETAG - VI ANVÄNDER OSS AV TNT ELLER DHL.
IV. Betalningsvillkor
BETALNING VID HÄMTNING HOS JERSEY53 SVERIGE AB
FÖRSKOTTSBETALNING - VAROR LEVERERAS EFTER ATT BETALNING GJORTS TILL OSS
FAKTURA - EFTER GODKÄND KREDITKONTROLL

Fraktkostnader Kontakta oss för mer information.

BETALNING VID HÄMTNING HOS JERSEY53 SVERIGE AB
FÖRSKOTTSBETALNING - VAROR LEVERERAS EFTER ATT BETALNING GJORTS TILL OSS
FAKTURA - EFTER GODKÄND KREDITKONTROLL

Fraktkostnader Kontakta oss för mer information.

V. Leveransvillkor

Varorna levereras vanligtvis inom 4-6 veckor om inget annat är betämt mellan parterna.

Jersey53 Sverige AB förbehåller sig rätten att förlänga leveranstiden i speciella fall, med hänvisning till force majeure och situationer som företaget ej kan påverka. Om detta skulle ske så kommer kunden att bli informerad.

VI. Garanti, reklamationer, fordringar

Kunden är skyldig att ta emot leveransen från transportföretaget. Eventuella fel på varorna eller leveransen ska omedelbart anmälas till:

JERSEY53 SVERIGE AB
Marklundavägen 20 A
283 42 Osby
eller e-mail: info@jersey53.se

Kunden har rätt att lämna tillbaka varor som inte stämmer överens med det som man beställt. Garantin på felaktiga varor regleras av gällande lagar.

För att kunna fastställa att det är någonting fel på produkten, är det viktigt att vi blir tilldelade bevis på den felaktiga produkten och bevis på inköp av varan. För defekter och garantier regleras relationerna mellan kunden och bolaget, om inget annat anges, enligt gällande bestämmelser i köplagen.

Efter leveransen är företaget inte ansvariga för skador som orsakats av kundens olämpliga lagring eller hantering av varorna.

Hur genomför jag en reklamation:
Reklamationen på den felaktiga varan måste göras inom skälig tid efter att felet har upptäckts.
Då måste vi ha all nödvändig information från er (beskrivning av felet, en kopia på fakturan och andra tillhörande dokument). Skicka tillbaka varorna till företagets adress. Skicka alltid så man kan spåra paketet.

Om vi upptäcker att felet är gjort av oss så kommer vi att skapa en ny order och rätta till felet.
Att åtgärda felet kommer att göra så fort vi bara kan efter att varorna har skickats tillbaka till vår adress. Vi har som mål att lösa felet inom 30 dagar.
Vi tar inte emot klagomål på vanligt slitage som orsakats av användning av varorna.

VII. Slutbestämmelser
Jersey53 Sverige AB har rätt att ändra och modifiera villkoren om situationen så kräver. Med reservation för ev. tryckfel och prisändringar p.g.a stora valutaförändringar samt tydliga förändringar som ligger utanför Jersey53 Sverige AB kontroll kan villkoren förändras. Genom att lägga beställningen accepterar kunden alla affärsvillkoren och villkoren som gäller vid beställningsdagen.

Hittade du inte vad du letade efter?
Mer om sekretess och känslig dataskyddspolicy och om kundrelationen till webbleverantören finns här :